Haartransplantatie in Turkije

Bij Kapsalon Arif geven wij naast advies over haarverzorging, ook advies over haartransplantaties.
Met onze haartransplantatie partners in Turkije verzorgen wij een complete pakket inclusief verblijf en transport met een vip busje van en naar uw hotel. Hieronder de werkwijze:

Dag 1. Aankomst in Istanbul

U komt aan op het vliegveld van Istanbul. Op het vliegveld staat de chauffeur met een naambordje op u te wachten, hij/zij brengt u in een halfuurtje naar het hotel. Komt u te vroeg aan? Ontspan dan in het luxe welnesscentrum van het hotel, bezoek het historische centrum of geniet van de Turkse cuisine.

Dag 2. De Haartransplantatie

Vandaag heeft u de haartransplantatie. U wordt om 09:00 opgehaald en naar het Hospital gebracht. Daar aangekomen wordt bloed afgenomen en de behandeling besproken. Is alles duidelijk? Dan betaalt u het vooraf afgesproken bedrag en gaat het medische team aan de slag. Eerst worden de haren met de gepatenteerde micromotor uit het donorgebied gehaald.

De tijdsduur is afhankelijk van het aantal haren, maar reken op ongeveer 3 uur. Dan volgt een lunch in het ziekenhuis. Daarna maakt de arts de gaatjes die de groeirichting bepalen. Ten slotte worden de haren één voor één in het ontvangstgebied geplaatst. Ook dit duurt gemiddeld 3 uur. Al met al duurt een gemiddelde behandeling in totaal 6 uur. U krijgt uitleg hoe u de nacht moet doorbrengen en gaat weer terug naar uw hotel.

Dag 3. De Nazorg

De dag na de behandeling vindt om 12:00 de ‘reiniging’ plaats. Men maakt het behandelde gebied zeer voorzichtig schoon, ook krijgt u een heldere uitleg hoe u de hoofdhuid dient te verzorgen. Daarvoor krijgt u diverse medicatie, lotion en een speciale shampoo. Deze artikelen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Al met al duurt dit ongeveer 1 uur. De rest van de dag bent u vrij.

Dag 4. Terug naar Nederland

U wordt opgehaald door uw vaste contactpersoon en naar het vliegveld gebracht. U neemt afscheid en vliegt weer terug naar Nederland. Heeft u in Nederland nog vragen? Wij staan klaar om u te helpen.

Gratis consult

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen kunt u gratis een consult inplannen.

Consult inplannen Bellen