Dameskapper Zwolle

Ben je op zoek naar een deskundige dameskapper in Zwolle? Dan ben je bij kapsalon Arif aan het juiste adres! Kapsalon Arif is de dameskapper in Zwolle waarbij je professioneel wordt geknipt voor een betaalbare prijs.

Deze dameskapper in Zwolle kan je totale look veranderen!

Kapsalon Arif is al 14 jaar de meest bezochte dameskapper in Zwolle. Je kunt binnenlopen zonder afspraak en je bent al snel aan de beurt! Bij deze dameskapper kun je niet alleen terecht voor dameskapsels maar ook voor vele andere diensten zoals haar verven, haar opsteken, bruidskapsels, coupe soleil, watergolven en het zetten van highlights. Met al deze verschillende diensten kan jou totale look veranderd worden!

Kapsalon Arif bestaat uit echte haar professionals!

De medewerkers van Kapsalon Arif zijn allemaal professionals op het gebied van haar en stijling. Toch gaat het bij ons niet alleen maar om wassen, knippen en drogen. Wij zetten je graag even in het zonnetje door je totale look te veranderen naar jouw wensen! Het is voor ons belangrijk dat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat!

Deze dameskapper in Zwolle beidt service van begin tot eind

Het is voor ons belangrijk dat je naar huis gaat met het kapsel dat jij voor ogen hebt. Wij werken op basis van jouw wensen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je nog geen beeld voor ogen hebt. Wij zullen je adviseren en samen tot een passend kapsel komen. Niets is bij ons te gek! Wij nemen de tijd om jou geheel tevreden te stellen met je kapsel. Met alle diensten die wij leveren is het mogelijk om aan al jouw wensen te voldoen. Je gaat bij ons pas de deur uit tot je geheel tevreden bent!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Als medewerkers van Kapsalon Arif begrijpen wij dat prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn voor jou als klant. Daarom hebben wij lage prijstarieven voor al onze services. Al onze diensten zijn laag geprijsd wat extra voordeling is voor jou als klant! Daartegenover staat een kwalitatief goede knipbeurt en persoonlijke aandacht. Voor slechts € 14,- wordt je haar gewassen, geknipt en gedroogd! Alle prijzen  zijn terug te vinden op onze website of in de winkel.

Kapsalon Arif is de dameskapper in Zwolle voor een adviserende rol

Het haar van iedereen verschilt. Veel mensen vinden het lastig om uit te vinden wat bij hun past en hoe zij hun haar het beste kunnen verzorgen. Kapsalon Arif kan hierbij een adviserende rol voor jou spelen of dit nu voor jouw kapsel of baard is. De medewerkers geven jou graag persoonlijk advies voor de verzorging en styling van jouw haar!

Bekijk snel wat deze dameskapper in Zwolle voor jou kan betekenen!

Wil jij graag je haar laten knippen of je look veranderen? Kom dan snel eens bij deze uitstekende dameskapper in Zwolle! De deur staat altijd voor je open. Heb je voorafgaand nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via onze website!

kapsalon_arif@hotmail.com 038-4232238