Kapsalon Zwolle

Ben je op zoek naar een goede kapsalon in Zwolle? En wil je direct geknipt worden? Dan verwelkomen we je graag bij Kapsalon Arif in Zwolle. Al voor € 20,- wassen, knippen en drogen we je haar! Kom gelijk langs zonder afspraak en je bent zo aan de beurt.

Al 15 jaar jouw ervaren kapsalon in Zwolle.

Deze kapperszaak wordt al jaren veel bezocht en dat is natuurlijk niet voor niets! Bij deze kapsalon in Zwolle kan je binnenlopen zonder afspraak en je bent al gauw aan de beurt! Bij deze kapper kun je zowel terecht voor herenkapsels als dameskapsels. Daarnaast zijn er nog vele andere services mogelijk zoals baard behandelingen, kleuringen, het zetten van highlights en zelfs het creëren van een bruid kapsel!!

Deze kapsalon in Zwolle bestaat uit echte haar professionals!

De medewerkers van Kapsalon Arif zijn allemaal professionals op het gebied van haar en stijling. Toch gaat het bij ons niet alleen maar om wassen, knippen en drogen. Wij zetten je graag even in het zonnetje door je totale look te veranderen. Het is voor ons belangrijk dat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat!

Kapsalon Arif levert hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Als medewerkers van Kapsalon Arif begrijpen wij dat prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn voor jou als klant. Daarom hebben wij lage prijstarieven voor al onze services. Van te voren wil je natuurlijk weten wat de prijzen zullen zijn. Daarom zijn al onze prijzen netjes weergegeven op de website. Voor slechts € 20,- wordt je haar gewassen, geknipt en gedroogd! Uiteraard horen hier ook een kopje koffie en persoonlijke aandacht bij.

Uitstekende service van begin tot eind

Het is voor ons belangrijk dat je naar huis gaat met het kapsel dat jij voor ogen hebt. Wij werken op basis van jouw wensen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je nog geen beeld voor ogen hebt. Wij zullen je adviseren en samen tot een passend kapsel komen. Geen enkel kapsel is bij ons te gek! Wij nemen de tijd om jou geheel tevreden te stellen met je kapsel. Je gaat bij ons pas de deur uit tot je geheel tevreden bent!

Kapsalon Arif is de kapsalon in Zwolle voor een adviserende rol

Het haar van iedereen verschilt. Veel mensen vinden het lastig om uit te vinden wat bij hun past en hoe zij hun haar het beste kunnen verzorgen. Kapsalon Arif kan hierbij een adviserende rol voor jou spelen. De medewerkers geven jou graag persoonlijk advies voor de verzorging en styling van jouw haar!

Bekijk snel wat deze kapsalon in Zwolle voor jou kan betekenen!

Wil jij graag je haar laten knippen of je look veranderen? Kom dan snel eens bij deze uitstekende kapsalon in Zwolle! De deur staat altijd voor je open. Heb je voorafgaand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze website!

kapsalon_arif@hotmail.com 038-4232238